Facilitair medewerker

Wil jij ons team komen versterken?

Wat ga je doen?
Als facilitair medewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat de gebouwen van onze klanten er op en top uitzien. Hierbij kun je denken aan stofzuigen, wissen van vloeren, afnemen van interieur en reinigen van toiletten etc. Maar ook het reinigen en bijvullen van koffieautomaten hoort tot de taken.
Als facilitair medewerker treedt je gastvrij en behulpzaam op naar onze klanten en haar bezoekers, en ben je tevens aanspreekpunt mocht er onverhoopt een wens zijn van de klant.

De werktijden zijn dagelijks in de ochtend of s’avonds voor 10 tot 20 uur per week!

Wat verwachten we van je?
Ervaring in de interieurverzorging is een wens, echter motivatie en enthousiasme is minstens zo belangrijk. Verder is het wel van belang dat je de Nederlandse taal spreekt.

Wat bieden wij je?
Ons bedrijf is al meer dan 50 jaar actief in de facilitaire dienstverlening. Wij hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met onze medewerkers. Om het werk minder zwaar te maken werken wij altijd met de nieuwste materialen en machines. Wij bieden je een prettige werkomgeving bij onze klanten, goed salaris volgens cao en je werkt in de regio.

Lijkt het je wat?
Solliciteer dan via onze site of stuur een mail naar: personeel@desterschoonmaak.nl en wij gaan dan graag met je in gesprek. Tot snel.

Contact