Met een team van vak-ervaren medewerkers / glazenwassers verrichten wij vele werkzaamheden op het gebied van glasbewassing en gevelreiniging.

Hierbij streven wij erna om met eigen materialen te werken. De meeste machines waarmee we werken hebben we zelf in eigendom, waaronder een eigen hoogwerker en hogedruk-unit. Tevens beschikken wij over een speciaal werkponton waarmee we werkzaamheden vanuit het water kunnen verrichten. Moderne gebouwen hebben vaak glazen puien tot aan het water waardoor glasbewassing vaak moeilijk uitgevoerd kan worden, bij ons is dit geen probleem.

De machines en materialen worden jaarlijks door gecertificeerde instellingen gekeurd, waardoor wij er van verzekerd zijn altijd met het juiste en vooral veilige materiaal te werken.

Een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf kenmerkt zich door veilig te werken en daarvoor ook allerlei maatregelen treft. Jammer genoeg komen wij in onze branche nog veel bedrijven tegen die niet zo goed rekening houden met de regels en wetten waardoor ze dus ook hun diensten goedkoper kunnen aanbieden. Wij willen onszelf echter onderscheiden door te werken volgens de regels uit de ARBO-wet. Wij maken hierop dan ook geen uitzonderingen.

Wij zijn uitsluitend actief op de zakelijke markt, en verrichten daarom ook geen werkzaamheden bij particulieren.