Vloeronderhoud is van groot belang voor het in goede conditie houden van uw vloeren, zowel harde vloeren (tegelvloeren, betonvloeren) als zachte vloeren (tapijt, linoleum), dienen regelmatig onderhouden te worden. Door verschillende invloeden kan een vloer behoorlijk smerig worden. Als een vloer niet regelmatig goed wordt onderhouden bestaat er een kans dat deze onherstelbaar beschadigd raken met alle gevolgen van dien.

Voor vloeronderhoud werken wij met een vast team van vak-ervaren medewerkers, en verrichten hierbij verschillende soorten werkzaamheden aan harde en zachte vloeren.

Hierbij kunt u denken aan het reinigen van:

  • pvc vloeren
  • linoleum vloeren inclusief conserveren
  • harde vloeren inclusief impregneren
  • betonvloeren in bedrijfshallen
  • tegelvloeren
  • tapijt

Voor het reinigen van vloeren maken wij uitsluitend gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Onze speciale reinigingsmiddelen en polymeren zijn van het bekende topmerk Ecolab. Voor meer informatie kunt u de site van Ecolab raadplegen. Op de markt van vloeronderhoud worden helaas veel producten aangeboden die niet de gewenste kwaliteit behalen. Voor het conserveren van linoleum is het van belang dat hierop een goede polymeerlaag wordt aangebracht die ook jaren mee kan. Veel polymeren die gebruikt worden gaan na verloop van tijd verpoederen waardoor de bescherming van de vloer gevaar loopt. Ook voor het reinigen van de vloer voorafgaand aan het aanbrengen van de polymeerlaag is het belangrijk dat een goede hechting kan plaats vinden. Om deze reden kiezen wij voor kwaliteitsproducten van Ecolab.

Tijdens het conserveren van vloeren kunt u er ook voor kiezen om het meubilair door ons te laten verplaatsen.

Met een meerjarig onderhoudsplan is het tevens mogelijk om uw pand in topconditie te houden tegen geringe kosten.