Schoonmaakonderhoud

Wij verzorgen voor vele opdrachtgevers het schoonmaakonderhoud van bedrijfs- en kantoorruimtes, productiebedrijven en zorgcentra.

Bij ons staat de relatie met de klant en met onze medewerkers in een hoog vaandel. Wij zijn niet uit op het scoren van zoveel mogelijk omzet, dit in tegenstelling tot vele andere bedrijven uit onze branche, maar het gericht aangaan van een samenwerking, die leidt tot een hoogwaardig kwalitatieve dienstverlening. Wij kunnen deze dienstverlening realiseren door samen te werken met tevreden klanten en tevreden klanten kunnen wij alleen maar behouden als we “doen wat we beloven”. Om te komen tot een goede kwaliteit van de afgesproken werkzaamheden zijn er voor ons een aantal zaken van essentieel belang.

Heldere afspraken

Om onze contractafspraken voor de volle 100% na te kunnen komen, is het vooraf maken van duidelijke afspraken en het inventariseren van de bedoelde werkzaamheden van groot belang. Door vooraf goede werk- en omgevingsopnames te doen van de werkzaamheden en door te kijken naar de verwachtingen van de klant voorkomen we al vele onduidelijkheden. Om ons motto: “we doen wat we beloven” na te kunnen komen zijn duidelijke afspraken van belang.
Meer weten?

Vakbekwame medewerkers

De belangrijkste zaken uit ons bedrijfsproces zijn onze medewerkers. Zij zijn tenslotte diegene die het werk moeten uitvoeren en zij zijn dan ook de visitekaartjes van ons bedrijf. Het merendeel van onze vakbekwame medewerkers zijn al vele jaren nauw betrokken bij ons bedrijfsproces en weten dan ook precies wat er van hen verwacht wordt.
Meer weten?

Begeleiding werkzaamheden

Begeleiden van medewerkers en werkzaamheden staan bij ons hoog in het vaandel. Wij proberen bij alle werkzaamheden, die we uitvoeren, met zo min mogelijk overlast voor klant en omgeving te werk te gaan. Dit kunnen wij alleen maar realiseren door het werk zo goed mogelijk te begeleiden en tussentijds te controleren. Door met regelmaat onze opdrachtgevers te bezoeken, kunnen wij erop toezien of de werkzaamheden volgens afspraak worden verricht.
Meer weten?

Werkgebied

Wij hebben voor het schoonmaakonderhoud bewust gekozen voor een niet te groot werkterrein; zodoende kunnen de contacten met zowel opdrachtgevers als medewerkers goed en persoonlijk onderhouden worden. Mede hierdoor zijn wij bij eventuele calamiteiten snel ter plaatse. Ons rayon reikt van Helmond tot Mierlo / Geldrop / Someren / Asten / Laarbeek / Gemert / Bakel en Deurne.
Meer weten?