Specialistische reiniging

Voor specialistische reiniging  zoals vloeronderhoud en gevelreiniging, beschikken wij over een ruime kennis en eigen machinepark. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in ons vak.

Onze specialistische reiniging wordt uitgevoerd met eigen vak ervaren medewerkers. Onze medewerkers werken dagelijks met hun eigen goedgekeurde materiaal wat de veiligheid en kwaliteit van de werkzaamheden ten goede komt.

Begeleiden van personeel en werkzaamheden staan bij ons hoog in het vaandel. Wij proberen bij alle werkzaamheden, die we uitvoeren, met zo min mogelijk overlast voor klant en omgeving te werk te gaan. Dit kunnen wij alleen maar realiseren door het werk zo goed mogelijk te begeleiden en tussentijds te controleren. Door met regelmaat de opdrachtgevers te bezoeken, kunnen wij erop toezien of de werkzaamheden volgens de verplichte arbo-regels en veiligheidsvoorschriften worden uitgevoerd. Veiligheid en gezondheid van de medewerkers en omgeving staat tenslotte bovenaan.

Een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf kenmerkt zich door veilig te werken en die daarvoor ook allerlei maatregelen treft. Jammer genoeg komen wij in onze branche nog veel bedrijven tegen die niet zo goed rekening houden met de regels en wetten waardoor ze dus ook hun diensten goedkoper kunnen aanbieden. Wij willen onszelf echter onderscheiden door te werken volgens de regels uit de ARBO-wet. Wij maken hier dan ook geen uitzonderingen op.

Onze specialistische medewerkers beschikken over VCA certificaten.

Voor onze specialistische schoonmaakwerkzaamheden kunt u denken aan:

VloeronderhoudGevelreinigingBestrating reinigenNieuwbouw schoonmaakWoningontruimingenInterne verhuizingen