Schoonmaakbedrijf Helmond

De Ster Schoonmaakbedrijf in Helmond en omgeving is als familiebedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf op het gebied van schoonmaakservice en glasbewassing. De Ster Schoonmaakbedrijf in Helmond hecht grote waarde aan een persoonlijke en rechtstreekse relatie met haar opdrachtgevers. De persoonlijke en directe communicatie zorgt ervoor dat een goede relatie met de opdrachtgever opgebouwd kan worden gewaarborgd. De Ster Schoonmaakbedrijf Helmond heeft bewust gekozen voor een afgebakend werkterrein en reikt van Helmond tot Mierlo, Geldrop, Someren, Asten, Laarbeek, Gemert, Bakel en Deurne. Op deze manier kan persoonlijk contact onderhouden worden en lange relaties worden opgebouwd.

Kwalitatief schoonmaakwerk

Kwalitatief schoonmaakwerk. De Ster Schoonmaakbedrijf in Helmond streeft ten alle tijden naar een kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk. Onze vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat onder andere alle kantoorruimtes op een schone en hygiënische manier verzorgt worden. De Ster Schoonmaakbedrijf Helmond kan ook worden ingehuurd voor andere diensten waaronder bijvoorbeeld glasbewassing en gevelreiniging, maar denk ook aan nieuwbouw schoonmaak of het reinigen van buitenterreinen. Ook voor deze diensten geldt een kwalitatief hoogstaand schoonmaakwerk als resultaat. Bent u geïnteresseerd in een van onze schoonmaakdiensten in Helmond en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zullen u zo goed mogelijk adviseren en een passende offerte voor u opstellen. Stuur een e-mail naar info@desterschoonmaak.nl of bel ons op 0492 – 55 26 66

Schoonmaakonderhoud Helmond

Schoonmaakonderhoud Helmond. De Ster Schoonmaakbedrijf in Helmond verzorgt voor vele opdrachtgevers het schoonmaakonderhoud in Helmond en omgeving. Niet alleen Schoonmaakonderhoud voor bedrijfsruimtes maar ook schoonmaakonderhoud binnen kantoorruimtes en schoonmaakonderhoud binnen zorgcentra. Wij maken heldere en duidelijke afspraken met onze opdrachtgevers voor schoonmaakonderhoud in Helmond. Onze vakbekwame medewerkers zetten zich voor de volle 100% in om alles zo schoon en netjes mogelijk bij te houden. Voor ons schoonmaakbedrijf Helmond hebben we bewust gekozen voor een niet te groot werkterrein. Zo blijft het contact persoonlijk en goed onderhouden.

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen u zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

ADRES

Stapelovenweg 4
5708 JW Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterschoonmaak.nl