Glazenwasser Helmond

Glazenwasser Helmond. De Ster Schoonmaakbedrijf. Al meer dan 50 jaar de schoonmaakdienstverlener van Helmond en omstreken.

Ons familiebedrijf is in 1965 gestart op de bakfiets met het wassen van ramen van woningen en flats. Als echt traditioneel glazenwassersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in wassen van ramen en reinigen van kozijnen, ook op grote hoogte. Ben u op zoek naar een glazenwasser in de regio Helmond, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Wij werken uitsluitend voor zakelijke klanten en instellingen. Wij verrichten geen werkzaamheden bij particulieren.

Wij hechten grote waarde aan de relatie met onze klanten en personeel. Ons motto is:  “we doen wat we beloven”.

Om te komen tot een goede kwaliteit van de afgesproken werkzaamheden zijn er voor ons een aantal zaken van essentieel belang.

1.Heldere afspraken.

Wij maken vooraf een goede inventarisatie van de werkzaamheden en zorgen dat we samen met de klant hierover goede afspraken maken zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

2.Vakbekwaam personeel / eigen materieel.

Wij werken uitsluitend met eigen personeel en eigen materieel. Vooral met hoogwerkers is het belangrijk dat we constant werken met goed materiaal. Huren van materialen past niet in onze werkwijze aangezien we dan teveel van andere partijen afhankelijk zijn. En we willen tenslotte “doen wat we beloven”.

3. Begeleiding werkzaamheden.

Tijdens de werkzaamheden komen we regelmatig controles uitvoeren. Enerzijds of het allemaal volgens de juiste (arbo) richtlijnen verloopt en anderzijds of we inderdaad weer “doen wat we beloven”.

Wij zijn uitsluitend actief op de zakelijke markt, en verrichten daarom ook geen werkzaamheden bij particulieren.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze pagina glasbewassing

Over ons 1
Gevelreiniging 2
Glasbewassing 1

CONTACT

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen u zo snel mogelijk contact met u op te nemen.